Pimpelpremiär på Sandasjön 17/12

På lördag 17/12 öppnar Sandasjön för vintersäsongen!
Uppdatering: isen har kontrollerats och tjockleken uppmättes mellan 11-13 cm i tisdags 13/12. Kylan håller i sig i veckan så isen bedöms vara säker!

NYHET! Fiskekortsförsäljningen flyttar till iFiske.
Då fiskekort.se kommer att avvecklas efter årsskiftet har vi gått över till att sälja fiskekort via iFiske. Det kommer inte längre vara möjligt att köpa fiskekort via fiskekort.se! Följ denna länk för att komma till den nya webbutiken! Vi rekommenderar er att använda iFiskes app för att köpa era fiskekort.
iFiskes app för Android
iFiskes app för iPhone
Fiskekort kommer även kunna köpas hos Naturkompaniet i Sickla som vanligt. Årskort gäller vid premiären (max 1 fisk får avlivas, sedan krävs dagsfiskekort för fortsatt fiske).

Till premiären har vi planterat ut 400 kg regnbåge i fin storlek! Det gick inte att få tag i röding i år på grund av sjukdomsutbrott i odlingen hos leverantören. Särskilda fiskeregler gäller vid isfiske. Klicka här för att läsa mer om gällande fiskeregler. Ingen särskild starttid gäller, det är alltså fritt att börja fiska när man vill under lördag 17/12.

Varmt välkomna!

Hälsningar, styrelsen

3 reaktioner till “Pimpelpremiär på Sandasjön 17/12”

 1. Hej, hur ser isen ut nu? Någon som fiskat under mellandagarna? Varmt nu i Sthlm

 2. Hej, när kan man köpa fiskekort på ifiske?
  Som det är nu så går det inte att köpa, varken på iFiske eller Fiskekort.se

  1. Hej Ermanno,

   Som det står i information som vi har gått ut med så är datumet för premiären än så länge preliminärt. Om datumet ändras finns risken att besökare köper fiskekort som inte kommer att vara giltiga. Vi kan därför inte öppna upp försäljningen innan datumet är spikat.

   Man kommer aldrig mer att kunna köpa fiskekort via butiken på fiskekort.se. Det är BARA den nya butiken på iFiske som gäller (och papperskort på Naturkompaniet i Sickla).

   Hälsningar Jonas,
   sjöansvarig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *