Beställ årskort

Årskorten till Sandasjön släpps lördagen 26/3 kl. 09.00 och kommer att bli tillgängliga på webbutiken först vid den tidpunkten. Klicka på länken för att komma till webbutiken. Notera att försäljningen inte sker via samma butik där dagsfiskekorten säljs, samt att årskorten inte ligger uppe innan kortsläppet. 

Först till kvarn gäller. Alla som har löst medlemskap för perioden 1/4 2022-31/3 2023 kommer att erbjudas möjligheten att köpa årskort när de släpps. Det innebär att medlemskapet måste vara löst innan köpet av årskort kan genomföras. Vi kommer i efterhand att kontrollera medlemskap efter genomfört köp och om medlemskap saknas kommer köpet att makuleras. Eventuellt makulerade kort återgår till försäljning vid ett senare tillfälle. Vi i styrelsen har i övrigt inga möjligheter att påverka försäljningen. Om man inte redan har ett konto på fiskekort.se så uppmanar vi er att registrera ett konto redan nu för att prova att logga in och bekanta er med sidan.

Nedan följer de ändringar som gäller årskort Sandasjön perioden 1/4 2022-31/3 2023

  • All försäljning av årskorten kommer att ske digitalt.
  • Antalet årskort till försäljning är begränsat till 60 stycken.
  • Parkeringstillstånd ingår för alla som köper årskort.
  • Regeländring: Max 1 laxartad fisk får behållas per dag. När den fisken är avlivad krävs ett dagsfiskekort för allt fortsatt fiske den dagen. Man får alltså inte fortsätta fiska och utöva catch & release efter det att man tagit upp sin fisk, om man inte löser ett dagsfiskekort (medlemspris 75 kr).

Länk till webbutiken fiskekort.se/fiskevardsomrade/sandasjon-arskort
Instruktioner för att köpa årskort. Klicka på bilden för att förstora rutan!

Steg 1.

Bild 1 av 5

Kontrollera att du är inloggad på ditt konto. Klicka i rutan där det står säsongskort.

Kontakta styrelsen@esfk.se vid frågor.