Bli medlem

Som medlem i ESFK får du även medlemskap i Sportfiskarna. Tiden för medlemskap är 1 april tom 31 mars året därpå och du kan bli medlem när som helst. Du får ett medlemskort från Sportfiskarna där det står att du tillhör Enskede SFK.

I medlemskapet ingår fiske i Ulvsjön, Lundsjön-Dammsjön och del av Järlasjön och Öringesjön. Även Sportfiskekortet som gäller ett 40-tal sjöar i länet ingår. Sportfiskekortet är också giltigt i de 58 vatten som ingår i Gula Kortet, i Göteborgsområdet. Totalt har du som medlem tillgång till gratis fiske i över 100 sjöar!

I medlemskapet är du olycksfallsförsäkrad vid fiske och får tidningen Svenskt Fiske 5 gånger per år.

Vi har en unik put-and-takesjö, Sandasjön. Vi har också tillgång till kräftfiske och ordnar många fisketräffar där vi lär av varandra och har trevligt, och ibland ordnas även fiskeresor.

Medlemskortet ger rabatt i många sportfiskebutiker och gäller även som tävlingslicens och försäkringsbevis.

Vad kostar det att bli medlem?

Medlemskap senior 500:-
Medlemskap familj (max två seniorer) 800:-
Medlemskap junior (tom 19 år) 110:-
Inträdesavgift fritt
Årskort till Sandasjön 1000:-

Ansökan om medlemskap.

Fyll i formuläret nedan och sätt in avgiften på vårt Plusgirokonto 35 17 06-7 och ange namn.

* markerar obligatoriska fält

SeniorJuniorFamilj