Havsöringsresa till Gotland

Vi gör en resa gemensamt med Jakobsberg Sportfiskeklubb som har gjort denna resa flera gånger tidigare, och känner till vilka ställen man kan åka till beroende på vindriktning.
Vadarbyxor är mer eller mindre ett måste. Fisket lämpar sig väl för både fluga och spinnfiske.
Det pris som anges är efter subvention från Enskede Sportfiskeklubb.

”Nu hoppas vi återigen kunna sitta på färjan till Östersjöns pärla torsdagen den 13/4 kl. 20.45. Vi fiskar i Sveriges bästa och vackraste vatten för havsöringsfiske fredag, lördag, söndag och måndag. Vi kommer att bo på norra Gotland, val av vandrarhem meddelas senare.

Hemresa sker måndagen den 17/4 kl. 16.30. Anmälan görs till:

Tor Ygdevik: kassor@jsfk.se (070-553 44 82) eller
Patrik Stenberg: patsten72@gmail.com (073-7407255)
Ange att du tillhör Enskede Sportfiskeklubb.

Kostnaden för färjan har gått upp kraftigt sedan vi senast åkte till Gotland tillsammans 2019. Trots att vi åker på gruppbiljett så blir avgiften i år 2200 kr (om du inte kör bil), vilket inkluderar båtresa t&r, boende 4 övernattningar samt transport till/från/på Gotland. Du som kör bil följer med utan kostnad för boende och färja. (Detta innebär också att ingen milersättning utgår. Bilen ska kunna ta 4 fiskare med utrustning, föraren inkluderad.)

Avgift ska, efter bekräftelse av plats, vara inbetald senast den 31/3 till Plusgiro 207974-7. Ange ”Gotland 2023”. Antal platser är max 20 st.
Anmäler sig färre än 10 personer blir det ingen resa eftersom vi då inte får någon grupprabatt på färjeresan.

Tillkommer gör kostnad för mat. Vi inhandlar gemensam frukost- och lunch-mat där kostnaden som vanligt delas lika mellan alla deltagare på resan. Middag betalas alltid själv på plats där man väljer att äta.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *