Kvällskurs i havsöringsfiske 17/3

På onsdag 17/3 kväll 19.30 kör vi en webbaserad kurs i havsöringsfiske som har tagits fram av den välkända profilen John Kärki från Sportfiskarna. Fokuset är på vårfisket i Stockholms skärgård med fluga, men i kursen finns det något för alla oavsett fiskemetod. Passa på att vässa kunskaperna inför öringjakten i vår!

Filmmaterialet är ungefär en timme fördelat på 9 kapitel där vi går igenom allt från smarta taktiker, tekniker, bytesdjur, flugval, biotoper, utrustning, öringens biologi och vandringsmönster. Det här materialet är unikt och kommer hjälpa dig som nybörjare att ta dig 5-10 år framåt i din havsöringskarriär. Är du redan erfaren kommer du få ny inspiration till ditt fiske. Här kan du läsa om kursen.

Kurstillfället hålls via Zoom och en länk kommer skickas via mail kvällen innan till alla som anmält sig. Genom att gå in på den länken onsdag kväll 17/3 kommer man till mötesrummet där kursen kommer att visas. Har man aldrig tidigare använt Zoom kan det vara en bra idé att i förväg installera klienten och bekanta sig med. Lär mer här: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362193-Joining-a-meeting

Anmälan görs till jonas.emanuelsson@esfk.se
Gratis för alla medlemmar i ESFK.

Varmt välkomna!

Hälsningar, styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *