Guidat flugfiske efter havsöring från båt 21/3

Vi är väldigt glada att söndagen 21/3 kunna erbjuda våra flugfiskande medlemmar en exklusiv heldag i Stockholms skärgård med båtar och erfarna guider, som kommer göra sitt bästa för att vi ska komma i kontakt med den gäcksamma havsöringen! Guiderna är Peter Berggren, Fredrik Sjöblom (Sandhamnsguiderna), Matte Johansson (Sandhamnsguiderna), Micke Boettge (Sportfiskeboden) och Jocke Petterson (Skärgårdsguiderna).

Vi kommer att utgå från Vaxholm med 2 deltagare per båt och guide, och vara ute mellan kl. 9-17. För att fylla på energin under dagen bjuds vi på fika i båtarna. Vi kommer även att pausa för lunch, då det finns möjlighet att käka grillunch till ett självkostnadspris.

Det här är ett ypperligt tillfälle att utforska vårt kustnärområde och lära sig vart man hittar havsöringen, samt hur man lockar den till hugg!

Anmälan är bindande och skickas till jonas.emanuelsson@esfk.se senast söndag 7/3 (OBS! Kort anmälningstid).
10 platser. Vid fler än 10 anmälningar lottas platserna.
Deltagaravgift 500 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *