Meteträffar

”Enklaste sättet att få fisk på är mete.”

söndag den 12:e maj har vi vår första meteutflykt. Tanken är att vi ska ha 4-5 meteutflykter innan midsommar, främst på lördagarna. Denna lördag är det Norrtäljemetet, dit många av klubbens medlemmar brukar åka, varför vi lägger vår utflykt till söndag.

Träffpunkt är på parkeringen vid Nyforsvägen nedanför Krusboda.
https://kartor.eniro.se/m/RN0K5

Tider: samling 9 med genomgång, 9.30 utgång till fiskeplats, 10.00 börjar vi fiska och håller på fram till 14.00. Därefter samlas vi på udden vid grillplatsen och smaskar i oss korvar som klubben bjuder på, och går igenom fångsterna. Möjlighet att mäta och väga sin fångst kommer att finnas. Man måste inte fiska ända till 14, och man kan komma bara till grillningen om man vill det.

För tips: sök på ”meta mera” på youtube.
Mäskning är tillåtet.

Ledare: Mårten, 070-491 58 72; och Arne 072-214 08 00.


Välkomna!
Hälsar styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *