Intresserad av att bli fisketillsynsman/-kvinna vid Sandasjön?

Vi söker fler fisketillsynsmän/-kvinnor som vill hjälpa till att med tillsynen av Sandasjön. Som vakt har man ett par schemalagda veckor per år, då man förväntas gå några vaktrundor. Utöver det går man vaktrundor när man har möjlighet.

För den insats man gör som vakt kompenseras man bland annat med gratis årskort till Sandasjön.

För att bli fisketillsynsman/-kvinna går man först en fisketillsynskurs. Nästa tillfälle är lördagen 10 november, då en kursdag kommer att anordnas av Österåkers Sportfiskeklubb i Åkersberga. Kursavgiften betalas av Enskede Sportfiskeklubb.

Intresseanmälan och frågor skickas till styrelsen@esfk.se.

Sista anmälningsdag är 13 oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *