KM i Mormyska

Nu på lördag den 24/3 är det dags för KM i mormyska-fiske. Tävlingen genomförs på Sandasjön. Sandasjön  kommer därför  att vara stängd för vanligt fiske fram till kl.14.00, därefter går det bra att lösa fiskekort eller fiska för er med årskort. All regnbåge kommer släppas tillbaka i sjön.

Vi samlas senast kl.09.00 på parkeringen vid äventyrsbanan/bommen och går gemensamt ner till sjön för att där gå igenom reglerna.

Fisket kommer att ske i två rutor ute på sjön .Vi fiskar i ruta ett mellan 09.30-11.30 därefter har vi paus då man förslagsvis kan fylla på i magen. Fisket i ruta två startar kl.12.00 och slutar kl.14.00.

Vi i styrelsen hoppas det fina vårvädret får många medlemmar att prova på mormyskafiske. Välkomna !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *