Lyckat SM-arrangemang

Enskede SFK i samarbete med Stäkets SF stod i år som arrangörer av SM i pimpelfiske. Ett stort evenemang med deltagare från samtliga distrikt i Sverige. Man tävlade i två dagar med individuell tävling på lördagen och lagtävling på söndagen. Den individuella tävlingen samlade närmare 700 deltagare och lagtävlingen närmare 500.

Tävlingarna föregicks av lång planering och stora förberedelser. Den sena vintern orsakade också stor vånda med planering av alternativa tävlingsvatten. Kylan infann sig lyckligtvis i grevens tid och tävlingen kunde genomföras på Mälaren (Steningeviken) som planerat.

Arrangemanget blev som helhet väldigt lyckat om man bortser från själva fisket. Abborrarna var dessa dagar osedvanligt svårflirtade. Resultatmässigt blev det flera framskjutna placeringar för arrangörsklubbarna.

Enskede SFK Individuellt/Lördag: YDJ Ia Wilhelmsen 5:a, YHJ Benjamin Solomin 2.a, YHJ Albin Nygren 8.a.

Enskede SFK Lag/Söndag: YHJ Albin Nygren,Georg Persson,Benjamin Solomin 3:a. ÄHJ: Marcus Sundin,Ebbe Klinth,Dexter Ander 2:a.

Ett stort tack från oss arrangörer till alla medlemmar som ställde upp som funktionärer och bidrog till det lyckade resultatet.

Hela resultatlistan och bilder från SM:et finner ni påhttp://www.pimpelsm2018.se

Film från SM starten.https://youtu.be/oSvkS829SQU

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *