Anmälan öppen för flugfiskeresan till Norrbyströmmen 20/5-21/5

Hej,

Lördagen den 20:e maj är det äntligen dags för vårens flugfiskeresa som går till Norrbyströmmen i närheten av Motala. Vi samåker dit och avresan sker lördag morgon, hemresan sker strax efter lunchtid på söndagen.

Norrbyströmmen är ett konstgjort vatten och unikt i sitt slag. I det kristallklara vattnet och mot den ljusa botten kan man oftast se fisken och bedriva så kallat sightfiske. Fisken här kan vara väldigt skygg och svår, men om man är försiktig och smyger sig på fisken blir man belönad! Låg profil, mycket tålamod, små flugor, långa och tunna tafsar är oftast det som behövs för ett lyckat fiske i Norrbyströmmen.

Övernattning sker i en fullt utrustad lodge som ligger alldeles intill vattnet. Regler och övrig information finns här: http://www.norrbystrommen.se/regler.htm
Deltagarna själva står för reseomkostnader och mat.

Deltagaravgift 200kr.
Max antal deltagare 10.
Sista anmälningsdag 18/5.
Anmälan endast giltig om medlemsavgiften för 2017 är betald.
Ange medlemsnummer vid anmälan.

Vid fler än 10 anmälningar lottas platserna. Den som inte deltagit på någon av förra årets resor till Åland eller Norrbyströmmen har förtur.
Ni som följer med på våra resor förväntas hjälpa till vid t.ex. städdagar eller som funktionärer vid olika evenemang klubben arrangerar.

Anmälan och eventuella frågor skickas till jonas.emanuelsson@esfk.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *