Metet i Flaten idag

Idag var vi 10 medlemmar, 5 juniorer och 5 seniorer som metade i sjön Flaten vid Älta. Alla ville väga in fångsten efter fisket, och mest fisk fick Krister (s), 2948 gr, mycket tack vare två fina braxnar, varav den största på drygt ett kilo! Arne (s)skrapade ihop 2700 gr bl a med flera fina sarvar, största 4 gr från halvkilot. Markus (j) fick 2582 gr, blandat mört och sarv. Benjamin (j) fick 2022 gr, också mörtar och sarvar (och en 4-hektos tappad i luften). Roland (s) fick ihop 1862 gr. Georg (j) 1800 gr, med en fin sarv på 440 gr. Ebbe (j) fick mest småabborrar och hade 382 gr i påsen, och Dexter (j) en mört på 138 gr.

Nästa lördag metar vi i Tyresö-Flaten. Samling kl 9, och fiske mellan 10 och 14. Därefter korvgrillning och invägning för den som vill. Mer info senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *