Gott nytt år!

image

Nu har vi äntligen fått lite kyligare temperaturer här i Stockholmsområdet och isarna ligger på de mindre sjöarna. En vecka till med köldgrader skulle behövas för att kunna ha ispremiär i Sandasjön och för att dra igång med klubbens pimpelutflykter, så nu håller vi tummarna.

Vi i styrelsen vill tacka alla medlemmar för ett aktivitetsrikt 2015, jag vågar nog påstå att ESFK är Stockholmsregionens bästa fiskeklubb om man gillar att komma ut på olika fiskeaktiviteter med andra klubbkompisar.

Några exempel på aktiviteter vi har gjort.

Klubben har arrangerat 4 st resor med olika inriktningar, isfiske, flugfiske och spinnfiske. ESFK har startat upp ungdomsverksamhet till de ca: 20 juniorer vi har i klubben och tagit ut dem på olika typer av fiske. Klubben har arrangerat många andra fiskeutflykter och genomfört klubbtävlingar i olika former. Sen har vi även Sandasjön dit många av klubbens medlemmar tar sig och träffar andra klubbmedlemmar. Så nog händer det grejor i ESFK och nästa år kommer det bli ännu mer aktiviteter bl.a. minst ett ungdomsläger men mer om det kommer senare. Håll koll här på hemsidan och i din mail för kommande aktiviteter.

Till sist vill vi ge ett bra tips på nyårslöfte till alla medlemmar – Att följa med på någon av klubbens fiskeutflykter.  Gott nytt år !

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *