Fiske i Sandasjön för medlemmar

Premiären i Sandasjön dröjer ett tag till men dom medlemmar som har årskort kan fiska på den fisk som finns kvar i sjön fram tills dess att vi sätter i mer fisk, ingen kortförsäljning kommer att ske. Sen kommer sjön att hålla stängt ett par dagar innan vi öpnnar med en premiärhelg.

Datum ej fastställt ännu, det hänger på fiskleverantör. Datum för premiären kommer här på hemsidan och på vår telefon 070-7609087

Calle J.

Vaktchef

2 reaktioner till “Fiske i Sandasjön för medlemmar”

  1. Hej,

    håller med, skulle gärna köpa ett dagkort även om ni inte planterat ut någon ny fisk. Hör av er om det finns möjlighet!

    Mvh//John

  2. Ni borde verkligen öppna sjön nu när det är sol, värme och vår! Säljer ni inte kort för att vattnet ska vila eller för att det inte finns så mycket fisk i sjön? …personligen skulle jag köpa kort även om det inte finns ny fisk inplanterad. Så finns den möjlighet så kan ni väl höra av er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *