Pimpelpremiär på Sandasjön!

Den 26 december, alltså annandag jul, siktar vi på vinterpremiär på vår klubbsjö! Isen har kontrollerats flera gånger senaste tiden och vi har nu fått en tillräckligt jämn och tjock kärnis. Minusgraderna väntas komma tillbaka mot slutet av veckan och vi kommer göra ytterligare kontroller men tror att sjön äntligen kommer vara redo!
Vi har satt i rikligt med regnbåge i rejäl storlek samt 200 kilo öring och vi hoppas att fisken är på hugget!
Fiskekort köper ni som vanligt på iFiske och kika gärna igenom reglerna för isfiske på vår hemsida igen. Årskort gäller givetvis men tänk på att det är max en fisk per årskort som får avlivas samt att fisk som tagits upp ur isen inte får släppas tillbaka.

När ni smält julmaten ses vi alltså på Sandasjön! Ingen speciell starttid utan det är fritt fram att börja när man vill tisdagen den 26 december!

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *