Sandasjön stänger!

Till helgen väntas det bli riktigt kallt och sjön lär frysa, så därför kommer Sandasjön att vara stängd för allt fiske från och med lördag 18/11! Förhoppningsvis håller kylan i sig så att vi kan dra igång issäsongen men fram tills dess är alltså sjön stängd för alla, inklusive årskortsinnehavare.

Vi vill därmed också tacka alla gäster för den här säsongen! Vi hoppas att många har haft härliga stunder vid sjön även om vi vet att säsongen har varit svår. Exakt vad det beror på vet vi inte. Sandasjön verkar dock inte vara den enda put&take-sjön som varit svårfiskad. Flera andra klubbar och områden vi pratat med har också upplevt en säsong med mycket mer svårflörtad fisk än normalt. Senaste veckorna har det varit lite bättre aktivitet hos fiskarna och vi hoppas att det fortsätter så.

Under säsongen har vi planterat ut 2000 kilo fisk varav 200 kilo är öring! Öringen är som en liten bonus eftersom det inte gick att få tag på röding i år. Storleken på öringen är något mindre medan storleken på vår regnbåge numera kan vara rejäl. Fiskar på över 6 kilo simmar i sjön så se till att borra tillräckligt stora hål i vinter!

Håll utkik i våra kanaler för att få information om när vi öppnar igen! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *