Dags för flugfiskeresa!

Helgen den 9-10 september åker vi till Borrsjöån utanför Sandviken för att fiska regnbåge och öring. Klubben har bokat hela sträckan både lördag och söndag samt boende i Sotkojan som ligger alldeles intill ån. Det finns totalt 18 platser till denna resa och deltagaravgiften är 200 kronor och då ingår fiskekort och boende. Blir det fler än så som anmäler sig så kommer vi att lotta om platserna. Transport dit och hem samt mat står deltagarna själva för men klubben står för en gemensam grillning på lördagkvällen!

Boendet är ganska enkelt, men exakt vad man behöver ta med sig informerar vi om när deltagarna är klara. Vi hoppas på ett fint septemberfiske med fisk som äter fjädermygg och landinsekter i ytan! 

Läs mer om fisket i Borrsjöån här: http://okf.nu/

Bild och lite information om Sotkojan: https://jagarstugan.se/boende/

Anmälan skickas till james.lund@esfk.se senast den 18 augusti! När deltagarna är klara skickas bekräftelsemejl ut där ni också kan se vilka mer som är med på resan för att kunna ordna samåkning till exempel. Deltagaravgiften betalas in när ni fått bekräftelsemejlet. 

Hälsningar från flugfiskesektionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *