Flugfiskeresan till Norrbyströmmen

För några helger sedan var två grupper från klubben till Norrbyströmmen för att försöka lura någon av de regnbågar eller öringar som simmar där. Första gruppen som fiskade på lördagen hade kanonfina förutsättningar med vindstilla och moln. Kanske lite för bra eftersom att fisken var extremt försiktig. Vi fick verkligen kämpa för att lura dem. Den andra gruppen som fiskade på söndagen fick tuffare förutsättningar riktigt höstväder. När vinden tilltog verkade fisken inte lika vaksam och började då hugga på flugorna. Trots att några av oss blev fisklösa så hade vi fantastiska dagar vid Norrbyströmmen och hoppas på att få komma tillbaka snart!

Tack till alla deltagare som gjorde resan till Norrbyströmmen!

Hälsningar,
Flugfiskesektionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *