Dags för årsmöte!

Nu är det snart tid att summera ett händelserikt verksamhetsår och blicka fram mot ett nytt spännande år med utflykter, tävlingar och fina stunder vid vår klubbsjö!
Den 28 april kl.19.30 på Älta Kulturknut har vi årsmöte så boka in det i kalendern redan nu! Kallelse och handlingar kommer senare.

Visste du att du som medlem kan påverka klubbens inriktning och verksamhet? Vi vill hemskt gärna få in förslag på aktiviteter, utflykter och andra idéer, stora som små, som kan göra vår klubb ännu bättre!

Detta verksamhetsår har vi, som vi tidigare berättat, saknat valberedning. Det innebär att det blir årsmötet som väljer ny styrelse. Brinner du för sportfiske och vill hjälpa oss att skapa en levande klubb genom att engagera dig i styrelsen eller på annat sätt hjälpa till så får du hemskt gärna höra av dig till oss på adressen styrelsen@esfk.se redan idag!
Personligt engagemang är ofta den enda resursen vi saknar för att genomföra ännu fler aktiviteter. Som medlem får du inte bara ett rabatterat pris på fiskekort i Sandasjön och möjlighet att delta i utflykter och annat utan även möjligheten att påverka och tillsammans med oss skapa gemenskap och glädje kring fisket.
Ju fler engagerade medlemmar vi är desto mer kan vi göra!

Motioner till årsmötet skickas till styrelsen@esfk.se och skall vara oss tillhanda senast 1 mars 2022.

Vi hoppas att så många som möjligt vill och kan komma på årsmötet och att vi får in många nya idéer och ny glöd i vår förening!

Hälsningar,
Styrelsen i Enskede Sportfiskeklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *