Resultat från pimpelserien 1

Idag gästade vi Orlången i nollgradigt och mulet väder utan blåst. Några centimeter nysnö kanske var det som gjorde fiskarna extra tröga. Men som det är med abborrpimpel så gäller det att ligga i. Ständigt göra nya hål i jakt på huggvillig abborre! Efter ett par timmars fiske hade vi uppemot ett tiotal småabborrar var. Inget vidare fiske alltså.
Men då gjorde jag och Oscar med mamma Anna en förflyttning över till andra sidan. Det visade sig vara ett lyckodrag! Oscar fick genast napp i första hålet, och mamma Anna tappade en fisk. Oscar fick en till i samma hål, och övertog sen mammas hål och började dra den ena abborren efter den andra. Man ska aldrig ge upp!

Oscar med dagens första och största

Resultat junior: 1:a Oscar 510 gr, största abborre 190 gr
Resultat senior: 1:a Anne-Marie 1430 gr, största abborre 440 gr; 2:a Ivan 1090 gr, största abborre 320 gr; 3:a Mårten 900 gr, största abborre 300 gr; 4:a Lasse 680 gr, största abborre 290 gr; 5:a Mauro 510 gr, största abborre 410 gr.

Peter, Christan och Casper deltog utom tävlan.

I morgon är det tävling på Mälaren, se Stockholmsdistriktet. På lördag har vi klubbmästerskap i mormyskafiske, och veckan efter kör vi pimpelserien del 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *