Fiskeskola pimpel

På onsdag kväll går vi igenom vilken pimpelutrustning man behöver för framgångsrikt fiske efter abborre, regnbåge/röding, och lake. Att frysa gör en till en sämre fiskare. Därför visar vi även kläder och vinterkängor som är bra att ha på sig.
Vi lär också ut hur man hittar fisken, och vi gör iordning abborrspöna.

Under vintrarna arrangeras det en hel del tävlingar, så vi kommer också att prata lite om hur de går till. Första tävlingen ut är i Sveg helgen 4-5/12, och är du sugen på att vara med så kontakta marten.wall@esfk.se.
I april 2022 går SM i pimpel av stapeln. Det är en tävling som är öppen för alla som är medlemmar i Sportfiskarna, eftersom det inte gick att genomföra kvaltävlingar förra säsongen. Det är både en individuell tävling, och en lagtävling under två dagar i olika klasser. Fundera på om du vill ta chansen att vara med i ett SM. Störst chans till medaljer har juniorerna…
Länk till SM-tävlingar hos Sportfiskarna.

Fiskeskolan är i lokalen bakom restaurangen på Söndagsvägen 40 i Hökarängen, karta. Det är öppet mellan 18 och 21.

Spöt är 30 cm långt. Alla i högg i samma hål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *