Flugfiskeresa till Hökensås 9/10-11/10

Helgen 9/10 till 11/10 anordnar vi en flugfiskeresa till klassiska Hökensås. Stugor är bokade på Hökensås camping från fredag till söndag. Området är vida känt utanför Sveriges gränser och där finns många fina sjöar som har ett fiske av väldigt hög kvalitet, dessutom ligger det välkända strömvattnet Baltak i närheten. Hösten är enligt många den bästa tiden för att komma i kontakt med den storvuxna fisken som finns i Hökensåsområdet.

Under lördagen utforskar vi fisket i Hökensåsområdet, och på söndagen finns möjligheten att fiska i Strandgölen. Där kan vi vara max 8 personer. Platserna till Strandgölen kommer att lottas ut bland de deltagare som är intresserade.

Tillhör du en riskgrupp? Ett begränsat antal boenden finns tillgängliga för den som behöver bo i ett eget rum. Vi vill så klart att så många som möjligt kan följa med på resan, och vi kommer göra vad vi kan för att Corona-anpassa resan.
Meddela så snart som möjligt om du vill följa med, men har behov av avskilt boende.

Om du inte kan åka ned på fredagen eller inte har möjlighet att medverka hela helgen kan du meddela det i anmälan.

Kostnader för boende och fiske betalas av ESFK. Deltagarna betalar själva mat- och reseomkostnader.

Anmälan och frågor skickas till jonas.emanuelsson@esfk.se

Välkomna!

Hälsningar,
Styrelsen i Enskede Sportfiskeklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *