Enskede Sportfiskeklubbs fiskeloppis 1/12

Lördagen 1/12 anordnar vi en loppis med fisketema.
Vi håller till inne i stora salen på Älta Kulturknut vid Älta centrum.
Öppettider för besökare kl 14:00-17:00.
Insläpp för säljare kl 13:00.

En separat inbjudan via mail har gått ut till er medlemmar som alla bjuds in och får möjligheten att ta ett bord på loppisen för att sälja. Om man inte är medlem i ESFK och vill ha ett bord på loppisen kan man höra av sig till oss på mailadressen som följer nedan.

Passa på att rensa ut det man kan tänkas hitta hemma i gömmorna. En liten bonus som säljare är att man först av alla får chansen att titta runt bland borden innan allmänheten dyker upp! För att detta ska bli ett lyckat evenemang behöver vi bli så många som möjligt. 

Om du är intresserad av mer information eller att vara med och sälja vänder du dig till kassor@esfk.se. Du behöver inte redan nu veta hur lite eller mycket prylar du har att sälja, men för att kunna planera evenemanget vi behöver så fort som möjligt veta hur många som är intresserade av att vara med. Ju fler vi blir desto bättre blir loppisen!

Intresset har redan visat sig vara stort och vi tror att det här kan bli en riktigt lyckad tillställning. Gå gärna in och bjud in era vänner till loppisens evenemang på Facebook.

Hälsningar,
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *