Rapport från Norrbyströmmen

22-23 september var vi 10 medlemmar som spenderade helgen vid Norrbyströmmen. Förutsättningarna såg inte ut att bli de bästa då vi lyckades pricka in höstens första ordentliga oväder med vindbyar upp mot 26 m/s. Trots den starka vinden var fisket bra och de stunder vinden mojnade fick vi möjlighet till ett spännande sightfiske i det klara vattnet. Lördagskvällen avrundades med mat, dryck och ett quiz med flugfisketema, där alla tre lag lyckades skrapa ihop lika många poäng och fick dela på priserna.

På söndagsmorgonen vaknade vi till bättre förutsättningar och fiskade på tills det var dags att bege sig hemåt mot Stockholm.

Trots att vi hade vädret mot oss var fisket otroligt bra och alla fick fisk!

inga bilder hittades

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *