Höstfisket är äntligen här!

Temperaturen i Sandasjön är nu nere på trivsamma nivåer för fisket och mindre trivsamt för badgästerna. Dagens mätning visade på 17 grader i ytan. Efter den ovanligt varma sommaren är det sedan några veckor återigen gott om fisk i sjön och målet är att fortsätta göra fiskisättningar var 14:e dag hösten ut. Det hugger bra nu och flugfiskar man tar de gärna på torrt om man lyckas hitta en vindskyddad vik.


Vi måste tyvärr påminna om att all form av mete är strängt förbjuden i Sandasjön. Om ni som besöker oss ser något misstänksamt får ni gärna skicka ett mail till styrelsen@esfk.se eller skriva till oss på vår Facebook-sida.

Håller tummarna för ett fortsatt strålande höstfiske och vi hälsar er varmt välkomna till Sandasjön. 

Hälsningar,
Styrelsen

En kommentar till “Höstfisket är äntligen här!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *