Premiär i Sandasjön

Lördag den 16/4 är det premiär i Sandasjön. För de med årskort är det tillåtet att fiska tom 12/4 därefter är det fiskeförbud fram till premiären.

Du kan nu också köpa fiskekort online på fiskekort.se. Shoppen öppnar 16/4, men du kan redan nu skapa ett konto. För att vi ska kunna kontrollera parkeringstillstånden behöver ni ange er bils registreringsnummer på ert användarkonto. Mer info om det går att läsa här.

fiskekort_se

OBS! Vi vill passa på att informera om att nya regler gäller för fisket i Sandasjön. Fiskekortet berättigar till att behålla max två laxartade fiskar. Här finns en fullständig lista över reglerna. Notera att det är ditt eget ansvar att ta reda på gällande regler.

Hjärtligt välkomna hälsar styrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *