Skinkpimpeln

Den 19:e december är det planerat att vi ska genomföra Skinkpimpeln. Skinkpimpeln är en klubbtävling för alla medlemmar där alla får med sig ett pris hem. Det kan vara en julskinka eller någon annan hemlig julklapp. Det beror ju alldeles på hur snälla ni har varit under året.

Pga det milda vädret kommer vi nog inte kunna genomföra tävlingen här på hemmaplan utan vi kommer nog få åka en bit. Tanken är att vi ska genomföra tävlingen i trakterna kring Fagersta så det kommer  betyda att vi samåker och startar tidigt på morgonen för att vara hemma till ca:18.00.

Mer information om Skinkpimpeln kommer att läggas ut här på hemsidan och per mail samma vecka. Nu håller vi tummarna att vädret blir till det bättre så vi kommer ut på isar snart.image

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *