Norrbyströmmen 2014

Årets resa inleddes med ett kraftigt regnväder med åska och blixtar som for över våra huvuden. Några av den yngre och odödliga generationen, utmanade blixtarna i Homepool. Fisk fanns där gott om men sällan har man sett så kräsenhet. Ibland slog flugorna i nostippen på dem utan hugg. Sett över båda dagarna blev det ett flertal Regnbågar mellna 1,5-2kg samt en del fina Öringar över kilot. Vi avnjöt grillat kött, några öl, en del whisky samt cigarrer i en helt vinstilla kväll. Några galna hugg under den bäcksvarta midnatten som tyvärr slet sig. Sömnen var inte lång då 6 man gick och slaggade kl 01.30 för att stövla upp igen 04.00 och jaga morgonpigga fiskar. Fantastiskt vatten där man ser varenda fisk och kan kasta på dem, trotts detta så var det inte lätt att locka dem till hugg.Tror vill alla är nöjda med helgen. Stort tack till alla som var med. Ett mycket sympatiskt och trevligt gäng

 

 

 

 

En kommentar till “Norrbyströmmen 2014”

  1. Vilken otroligt angenäm och intressant flugfisketripp! Som helt ny medlem var det verkligen kul att på det här sättet få knyta nya kontakter med unga och något mindre unga medlemmar i klubben! Norrbyströmmen visade också att jag fortfarande har något att lära när det gäller flugfisket, vilket jag ibland tvivlat på 😉 Maken till sparsmakade firrar får man leta efter! Tack för en välarrangerad resa och en minnesvärd helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *