Sandasjön stängd

Från och med måndag 15/4 så är Sandasjön stängd för fiske.

Medlemmar med årskort kan dock fiska fram tills vi sätter i fisk för vårpremiären.

/Styrelsen

14 reaktioner till “Sandasjön stängd”

 1. Kan vi räkna med en extra stor isättning inför premiären i år? Med tanke på att det blev en isättning mindre ifjol om man tittar på föregående år, sen blev det ingen röding i vintras, till sist blir premiären försenad i år. Ni kanske kan sätta press på leverantören då de fått skulden för att det inte blev någon röding och att premiären blir försenad.

 2. Vi hoppas att kunna öppna så snart som möjligt. Allt hänger på när vi kan få leverans av fisk. Leverantören vill få igång och börja mata fisken först, så den är extra huggvillig till premiären:-D

 3. Fiskade lite på lunchen idag. Landade en regnbåge ca 4hg på fluga (nymf). Provade sen med flytande då det vakades en hel del i kanterna, gav dock bara några nyfikna nafs.

 4. Sjön nu nästan helt isfri:-) Litet stråk längs södra sidan och dom 2 bryggorna längst ner. Hoppas att vi kan ha premiären första helgen i Maj, beror på vår fiskleverantör.

 5. Jag går ner i helgen och kollar igen…och kommer med en rapport….förhoppningsvis med en å annan regnbåge 😉

 6. Tack Julius, får hålla ett öga på sjön då 🙂 ibland kan det ju gå snabbare än man tror.

 7. #1 Hej Martin 🙂 Jag var nere igår ( läs fredag 19-04-13) och kolla isläget. Tyvärr så är isen kvar, men på sina ställen börjar de spricka upp…
  Skulle gissa på 1-2 veckor kvar innan allt är borta

 8. Hallå!
  Är det någon som har koll på isläget ? är det mycket kvar ?
  är på tiden att den försvinner nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *