Hummerhugget

Här är några bilder från Lördagens premiär/Hummerhugget på Sandasjön där 18 st av deltagarna lyckades fånga minst en regnbåge efter två timmars fiske då tävlingen avslutades. Varje tävlande fick väga in en regnbåge eller röding och de tre som lyckades bäst var dessa herrar. Grattis.

1. Ingmar Rudman 1544 g     2. Fredrik Träff 1512 g     3. Torbjörn Träff 1452 g

Vi hade även ett antal duktiga juniorer som var med och fiskade, vad sägs om Marcus Sundins fina Regnbåge på 1302 g den räckte till en fin 5:e plats. Linus Rudman 1126 gram, Joakim Drage 974 gram, Theo Kjellberg 676 gram och Emil Rudman 626 gram för att nämna några av de duktiga juniorerna. Styrelsen önskar alla medlemmar en GOD JUL och et GOTT NYTT ÅR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *