Ny isättning 4/10

Hej!

150 kg regnbåge sattes i på torsdagen 4/10. Vikter mellan 0,6-2 kg

Välkommna!

 

3 reaktioner till “Ny isättning 4/10”

 1. Hej på er!

  Hoppas ni haft en bra sommar.
  Jag tänkte höra lite kring isättningar. Är det så att ni inte meddelar längre när detta sker eller har ni inte satt i någon fisk sedan förra året?

  Bästa Hälsning
  Niklas

 2. jag tycker också att sjön är super fin men jag skulle bli super glad om jag fick lite tips om vad man ska köra med. jag är själv 12 år och har haft några bra fisken där med fluga och spinn. men det är inte alltid jag har fått fisk.
  du jonas som skrev den tidigare kommentaren: fiskade du med kastspö eller fluga? skulle bli super glad om jag fick några svar
  hare bra och skit fiske

 3. Hej! Vill bara passa på att tacka er för hur bra ni sköter om sjön, aldrig kommit därifrån utan fisk. Igår drog jag upp tre perfekta regnbågar som alla var runt ett kilo och bjöd upp till bra kamp! Fina färger och fenor.
  För att göra sjön ännu bättre för flugfiske borde en av långsidorna göras i ordning så att man kan nå de djupare delarna av sjön utan att behöva ha flytring.

  Kommer ni att plantera ut röding till vinterfisket även i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *