Pimpelträff

Onsdagen den 30/11 är alla medlemmar välkomna att delta på klubbens pimelträff. Vi kommer inte bara att prata om pimpelfiske, pimpelkrokar, pirkar, linor,och om vilka sjöar som kan bli aktuella för pimpelserien som drar igång igen utan även prata om SM i mormyska som klubben arrangerar. Du som känner dig sugen på att börja pimpelfiska och vill ha lite tips om utrustning mm ska absolut delta på denna träff. Ni som ska eller vill vara med och hjälpa till på mormyska SM är också välkomna.

Plats: Söndagsvägen 40 ( bakom pizzerian)

Tid: Onsdag 30/11 klockan 19.00.

En kommentar till “Pimpelträff”

  1. Synd att jag bor så långt bort, det hade varit skitkul att komma på pimpelträffen!
    Jag får hälsa till alla ”gamla gubbar” som är kvar från min tid i klubben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *