150 Kg regnbåge har satts i inför premiären. Tyvärr så har vår leverantör haft problem att mata fisken under den långa vintern så storleken är något mindre än vanligt. 0,5 kg- 2 kg Dom flesta runt 0,7-1,5 kg med ett par enstaka upp mot 2 kg. Men med rätt utrustning kan även en mindre regnbågen bjuda på en fajt.;)

4 reaktioner till “”

 1. Hej Calle!
  Tack för svar. Det var roligt att höra att isättning är så tät planerad. Mitt årskortsinköp känns då ännu bättre 🙂

  Jag fortsätter med en ny fråga. Hur kan det komma sig att man inte har någon fångstrapportering i sjön som i så många andra P&T sjöar? En sådan borde ju ge en rimlig uppskattning om nettobeståndet.

  1. Hej Igen!
   Vi hade en fångsrapportering för ett antal år sedan där man skulle skriva på antal fångade fiskar på fiskekortet efter avslutat fiske. Det var väl så där med den rapporteringen, inget vidare alltså.

   Men det hindrar väl inte att vi kan försöka igen. tar upp det webbansvarig och dom andra i stryrelsen hur vi kan ordna det.

 2. Jag är lite nyfiken på hur framtida isättningar är planerade, är det en regelbunden aktivitet eller sker det på ”behovsbasis”?

  1. Hej Ola!
   I princip så sker isättning en gång i månaden, dock kan det ibland bli variera. Ifall det varit mycket kortförsäljning så kan det bli tätare. Vi finanserar ju isättningen med hjälp av de pengar vi får in från försäljningen av fiskekort. Vi får ju också planera ihop det med vår leverantör av fisk, vid den här tiden så brukar han arbeta dygnet runt för att förse alla med fisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *