4 reaktioner till “skyltsanda-1-2”

 1. Har fiskat här i nästan tio år. Vad är det som händer? Det är ingen fisk och när det väl är fisk som ni säger att det är då är det otroligt trögt. Ni tar 160 kr för icke medlemmar men kan inte berätta när ni sätter in. Om ni ens sätter in för jag börjar tvivla. Och jag vet att ni inte sätter in på sommaren men denna vår var rekord dålig, ta inte 160 kr från folk ifall man inte får fisk. Det är klart folk börjar fiska med powerbait o räka etc om det är så oss svår fiskat som det är.

  1. Hej Alexander!
   Vi är väl medvetna om att det varit en väldigt trög sommar och en ganska trög vår. Exakt vad det beror på är svårt att säga och tyvärr kan vi inte styra över fiskens nappvillighet men den höga temperaturen i vattnet är den största anledningen till att sommaren är en dålig fiskeperiod. Fiskens metabolism avtar och den slutar att äta om det blir för varmt. Fisk sätter vi precis som vi alltid gjort och det är vi igång med igen efter sommaruppehållet så förhoppningsvis börjar fisken också bli aktiv igen när temperaturen nu sjunker. Priset på fiskekort är vad jag vet Stockholms billigaste för regnbågsvatten. Att köpa in fisk är ruskigt dyrt och svårt så vi är glada och stolta att kunna erbjuda ett sådant fiske överhuvudtaget.
   Vänlig hälsning, James

  1. Hej Arash! Vi går inte ut med exakta datum och vikt per gång för att minska risken för tjuvfiske. Vill du ha bevis för att vi sätter fisk kan du läsa årsredovisningarna. Vi har tillstånd för 2000kg per år så det brukar landa ungefär där.
   Vänlig hälsning, James

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *