Flugfiskeweekend på Hökensås 26-28/5

Nu är det dags att anmäla sig till vårens flugfiskeresa som i år går till Hökensås den sista helgen i maj!

Vi hoppas på att pricka in kläckningarna av den stora sjösandsländan som kan bjuda på fantastiskt fiske. Har ni inte sådana mönster i askarna är det bara att sätta igång att binda!

Vi har bokat sju stycken båtar i Nord- och Sydvattnet på lördagen den 27 maj och boende är bokat både natten mellan fredag och lördag samt mellan lördag och söndag. Den som vill kan alltså välja att fiska även fredag och söndag i samma sjöar eller någon av alla andra som finns i området. Detta står ni dock själva för. I både Nord- och Sydvattnet är även flytring tillåtet så den som tycker om det får gärna ha med sig sådan. Alternativt har klubben två stycken till utlåning.
I Nordvattnet finns dock ett fågelskyddsområde som har båt- och flytringsförbud. Se hemsidan för mer information.

Ephemera vulgata (sjösandslända)

Deltagaravgiften är 200 kronor per person och då ingår boende, fiskekort på lördagen samt tillgång till båt. Det finns totalt 15 platser på resan och blir det fler anmälningar lottas platserna och resten hamnar på reservlistan. När deltagarna är klara skickas bekräftelsemejl ut där ni också kan se vilka mer som är med på resan för att kunna ordna samåkning till exempel. Mat- och reseomkostnader står deltagarna själva för. Anmälan skickas till james.lund@esfk.se senast den 5 maj.

Hälsningar,
Jonas och James

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *