KM i spinnfiske.

Hej medlemmar.

Lördagen den 16 September är det dags för km i spinn.

Vi kommer att fiska vid Källtorpssjön Hellasgården, samling 09,00 lilla parkeringen.

Tävlingstid 10,00-14,00

/Styrelsen

2 reaktioner till “KM i spinnfiske.”

  1. Hej Henrik!

    På esfk:s tävlingar brukar den som har mest sammanlagd vik vinna. Förra året, om du ville köra c&r så skulle du mäta fisken om fisken hade ett minimimått samt ett maximimått. Var den inom det måttet skulle du fota fisken mot måttbandet för att visa att fisken verkligen var inom måttet. Sedan om den var inom måttet skulle du väga fisken och fota fisken på vågen och då också fiskens vikt. Så tror jag det är i år också. Gädda är den enda fisken som har minimimått i årets vatten (mellan 45 och 75 måste den vara för att kunna räknas). Abborren är bara att väga och fota abborren på vågen och sedan släppa tillbaka och så räknas den. Du kommer få mer info på plats tror jag. Så glöm inte måttband och våg:)!

  2. Hej!
    Vilka regler gäller för KM?
    Största fisk, största inom varje predator-art, flest fisk eller vad?
    Jag tänker köra C&R, hur ska jag då visa min fångst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *