Utflykter

 

Lördag den 18/2 Flaten i Älta

Pimpelfiske med siktet inställt på stor abborre. Vi träffas på Flatenbadets parkering kl 09.30 och fiskar till ca 14.00 och grillar sen korv. Är du nybörjare kommer det finnas utrustning att låna. Ungdomsledare/ledare finns på plats för att instruera. Alla är välkomna ! Vid frågor: erik.tikkanen@esfk.se

Lördag den 11/2 Drevviken
​Idag var vi 15 klubbmedlemmar i åldrarna 6 till 80+ som gav oss ut på fin blankis, som var runt 25 cm, vilket vi fick säga otaliga gånger till skridskoåkare som undrade. Pimpelfisket var inget vidare med bara ett fåtal tusenbröder och ett par 2-hektos abborrar. Albin och Benjamin som satsade på ismete missade ett par hugg, men lyckades kroka en gädda på drygt ett kilo. Första ismetegäddan! Större kommer. Efter avslutat fiske satt den grillade korven som en smäck.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *