HUMMERHUGGET

Lördag den 22 december inbjuder Enskede sportfiskeklubb till ”Hummerhugget”. Tävlingen äger rum i vår Put- & Takesjö Sandasjön med nyinsatt regnbåge inför premiärdagen samt ett gott bestånd av regnbåge över 3kg.

Tävlingen pågår mellan kl. 08 00-10.00, därefter får de som vill fortsätta att fiska efter prisutdelningen. Observera att hummerhugget sker i samband med premiären i sandasjön och sjön är stängd för fiske fram till 08:00 på premiärdagen. Dock gäller samma regler vad gäller antal fiskar per fiskekort och dygn (3st).

Startavgift för tävling samt dygnsfiskekort 200 kr.
Största ädelfisk i fallande ordning är det som gäller! Prisbordet innehåller bland annat 15 presentkort på nyårshummer hos ”Erssons” (www.erssons.se)

Sportfiskeboden kommer att finnas på plats och utlovar priser till samtliga juniorer!

Inbjudan som PDF

17 reaktioner till “HUMMERHUGGET”

 1. Om man är osäker på fiskeregler kan man läsa det under fliken” Sandasjön” högst upp på sidan.

 2. Lite synd att rödingen saknas i år, jäklar vad kul det var att isfiska förra vintern. Men med trekilosbågar i sjön lär det bli rätt spännande ändå, jag lär dock inte våga skicka ner favoritmyskan på 0.12 lina till dessa grisar…

  Tycker det är helt rätt att ha premiär så fort isarna bär och en pimpelpremiär är väl inte det sämsta sättet att inleda julfirandet på? 10-15 gubbar som inte kan smita iväg en förmiddag TVÅ DAR innan dopparedan förtjänar empati. Men inte för att ni missar fisket utan för att ni verkar leva i en diktatur!!! Har ni husarrest hela gänget?
  Tycker ni borde glädjas åt ledigheten istället. Själv ska jag knega såväl julafton som juldag och annandag, men varken jag eller familjen klagar….

 3. Tråkigt att behöva bli kallad för gnällgubbe bara för att man framför en åsikt. Jag känner bara empati med dom som inte kommer att kunna fiska den 22:a, det är många som vill ängna sig åt sin familj inför julen.

 4. I år ska vi inte missa pimpelpremiären jag och mina två söner. Men vi har ingen borr!
  Måste jag ha det, eller finns det låseborr? Helst vass…

 5. Jag har inte kontrollerat isen, just nu ligger det 10-15 cm sörja på Stockholms isarna. Om några dagar kommer minusgraderna igen så det ska inte vara några problem. Vi har inte satt i någon röding men det kan ju simma omkring några i sjön sen tidigare . Det blir inga fler isättningar, vår leverantör har is på sina dammar.

 6. Gött Mos! Kul med tidig premiär, men betyder det att det inte blir nån röding i sjön denna vinter? Eller går det att putta i mer fisk senare trots att isen ligger?

 7. Tycker ni valt rätt datum så man får frisk luft inför julhelgen.
  Vad gäller för fiske regler bete tex ?

 8. Den 22:a kommer vi att sälja alla kort nere på isen från ca 07.15 där man även löser startkort till tävlingen. Efter tävlingen tar vi i bruk automaten igen. Under premiärhelgen och tävlingen räcker det att lösa 1 kort per familj, men man får fortfarande bara ta upp 3 fiskar per kort.Har man årskort och vill vara med och tävla betalar man 50kr.

 9. Roland din gnällgubbe.
  Kommer kortautomaten finnas på plats innan 22:a?
  Är det tillåtet att lösa kort före 08.00 för att hinna borra sitt hål och dricka sitt morgonkaffe?

 10. Det är förbaskat tråkigt att ni lägger en premiär TVÅ dagar före julafton, vad tänker ni med! Vi är ett gäng på 10-15 man som alltid ser fram mot PREMIÄREN på Sanda men i år så blir vi blåsta på den pga av att ni lägger den TVÅ dagar före jul. Vi är grymt besvikna allihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *