DM-Mormyska

Enskede SFK och Södertälje SFK arrangerade tillsammans DM i mormyska. Deltävling 1 avgjordes den 25/2 på samma vatten som SM i mormyska nämligen Magelungen i Farsta. Deltävling 2 avgjordes den 10/3 på Öringesjön i Tyresö. Vi får grattulera följande duktiga klubbmedlemmar som genom mycket goda placeringar kvalade till nästa års SM. Herrar: Andreas Wetterhall 3:a, Putte Karlsson 5:a. Herrveteraner: Ingmar Rudman 1:a, Arne Hellman 4:a, Krister Nyberg 5:a. Damveteraner: Eine Nykänen 1:a, Birgit Thorell 2:a. Vi hurrar lite extra för Ingmar, Andreas, Eine och Birgit som fick med sig medaljer hem.

Vill du se hela resultatlistan kan du gå in på Sportfiskebodens hemsida där du även (äntligen) kan köpa de bästa broddarna på marknaden just nu, Kahtoola Microspikes.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *