Kommentarer / Frågor

Här kan ni lämna frågor och kommentarer till klubben.

Det går förstås alltid bra att kontakta oss direkt.
Kontaktuppgifter finns under fliken Kontakt / Styrelsen.

71 reaktioner till “Kommentarer / Frågor”

1. Hej Lucas,

Medlemskap i ESFK är ett krav för att få köpa årskort till Sandasjön, men det innebär inte någon rabatt på årskortet. Däremot kan du köpa rabatterade dygnskort till Sandasjön som medlem i ESFK.

1. Hej, läser att det inte är tillåtet med powerbait. Gäller det Gulp alive maggot också?

1. Sjön stänger för vintern när vår leverantör inte längre kan leverera fisk, pga is. Vi meddelar därför stängning med ganska kort varsel.
      Stängning på våren sker med kort varsel när isen har blivit farlig att beträda.
      Meddelande om premiär för isfisket sker när vi anser att isen är säker att beträda, vanligen ca 1 vecka innan.
      Vårpremiären meddelas också ca en vecka innan.

2. Har varit i sjön 2 ggr nu och det känns lite dött, sätts det fortfarande ut fisk?

3. Hej Martin,
    Vi sätter kontinuerligt i fisk. Senast för någon vecka sedan. Fler isättningar kommer under sommaren.

Mvh

4. Hejsan! Nu var det ju ett tag sedan ni fyllde på med fisk i sjön, undrar bara om ni redan har fyllt på utan att lämna nyheter, eller om ni planerar att fylla på med mer nu till sommaren. Vet att ni inte vill säga exakt när ni planterar ut pga tjuvfiske.

Mvh